Despre noi

Bine ați venit la Î.S.” Palatul Republicii” !

Î.S. ”Palatul Republicii”  din Chișinău este, cu siguranță, unul din cele mai splendide  palate din Republica Moldova. Palatul Republicii este situat chiar  în inima capitalei pe str. Maria Cibotari, 16,  acesta este o întreprindere de stat, creată în baza hotărârii Guvernului Nr. 455 din 29 iunie 1994, fondator fiind Cancelaria de Stat.

Amplasarea Î.S. ”Palatul Republicii”  este extrem de reușită, la doar doi pași de: parcul Aleia Clasicilor, Piața Marii Adunări Naționale, Președenție, Parlament, Guvern și alte instituții statale. Este situat în centrul cultural  al mun.Chișinău, în imediata apropiere de complexul hotelier și muzeistic, de zona comercială și de agrement.

Sălile exclusive Vă vor cuceri prin luxul unic. Palatul Republicii este construit intr-un stil arhitectural retro. Candelabrele de cristal, decorarea bogată, nobila marmură roșie, parchetul mozaic din specii alese, geamurile nuanțate în aur, vitraliile și covoarele exclusive creează o atmosferă deosebită cu anturaj demn pentru persoane de rang înalt.

Î.S. ”Palatul Republicii” include săli de lux: sala Mare, două săli pentru conferințe, două săli de prezidium, săli mici,  holuri spațioase  la nivelul  I și II, vestiar, cafenea, camere – dressing pentru artiști. Toate acestea permit desfășurarea summitelor, conferințelor, congreselor, brifingurilor, traininguri bussiness, concertelor, festivalurilor, expozițiilor, seminarelor, prezentărilor de divers gen, dar și a ceremoniilor.

La dispoziția Dumneavoastră este utilajul pentru prezentări multimedia, traducere sincronă, amplificare sonoră, internet.

Pentru comunicare plăcută și productivă în pauze pot fi oferite spații pentru  coffe break, fourchete, prânzuri și cine luxoase, de asemenea pentru banchete și baluri.

Sălile confortabile și bine amenajate din punct de vedere tehnologic pot deveni temelia unei bussiness comunicări reușite. Permiteți-le partenerilor să simtă atenția și grija Dstră. Acesta vă va îmbunătăți reputația, va consolida imaginea companiei pe care o reprezentați. Aici veți putea să organizați tratative și întâlniri importante.

Închirierea salilor Î.S. ”Palatul Republicii” – este o soluție completă, care include echipamente tehnice, servicii de catering, infrastructura necesară și serviciile complexe. Dar, în primul rând,  un management  calitativ  și abordarea individuală a fiecărui oaspete sau eveniment. Echipa înalt calificată a Palatului va asigura o desfășurare reușită a oricărei întruniri.  Noi vom lua în considerare cu atenție toate dorințele și preferințele Dumneavoastră  pentru organizarea evenimentului. Toate aceste caracteristici îl fac unic și foarte popular în Chișinau și în Moldova.

Toate aceste particularități asigură Palatului Republicii statut de palat unic.

Cel puțin 5 motive pentru a colabora cu Î.S. ”Palatul Republicii”
Experiență bogată – Palatul Republicii asigură desfășurarea evenimentelor solemne din anul 1984
Management – funcțional – organizarea evenimentelor de orice rang, de la 10 la 1000 de persoane, asigurând servicii perfecte.
Dotarea tehnică profesionistă – utilaj multimedia, traducere sincronă în 5 limbi, microfoane mobile, flipchart, amplificare sonoră,ecran mobil.
Amplasare comodă – în centrul capitalei cu parcare disponibilă.
Reputație incontestabilă formată pe parcursul a multor ani – oaspeții noștri revin pentru ași organiza repetat întrunirile

Scrisori de mulțumire