Deservire La Palat

Deservire la Palat

Palatul Republicii este un ”brand național” al eleganței, calității și al gustului rafinat. Suntem gazda a celor mai importante și prestigioase evenimente ale anului, ceea ce ne motivează să ne creștem, în permanență, calitatea serviciilor noastre. Experiența, profesionalismul și dezvoltarea continuă, ne plasează în topul favoriților oficialităților.

Echipa de bucătari a Palatului Republicii oferă servicii de organizare de  mese pentru evenimentele care se desfășoară în incinta instituției, dar și în afara ei. Meniurile propuse de noi sunt personalizate și adaptate gustului și preferințelor D-stră. Experiența noastră ne permite deservirea a circa 1000 de persoane, asigurând organizarea de:

  • Pauză de cafea
  • Prânz
  • Cină
  • Cină festivă
  • Banchet
  • Recepție oficială, etc.

Mesele pot fi servite fie sub formă de bufet suedez/la fourchette, fie organizate în stil clasic sau aranjate în lunch boxuri.  De regulă, pauzele de cafea, prânzurile, cinele se servesc la fourchette, fiind un stil atrăgător, modern și potrivit pentru deservirea rapidă a mai multor oaspeți.

Cinele festive se servesc la mese rotunde în Sala Mare – o sală elegantă, rafinată și încăpătoare, unde se face simțită atmosfera feerică a unui palat regal. 

 

 

Iscusiții noștri bucătari vă pun la dispoziție un bogat sortiment de feluri, astfel puteți selecta opțiuni atât din bucătăria națională cât și din bucătăria europeană. 

Din bucătăria națională vă propunem meniuri cu o varietate largă de bucate, din care nu lipsesc gustoasele  plăcinte ”ca acasă”. Plăcintele sunt preparate  după rețete tradiționale, cu diverse umpluturi, mărimi și forme.

Din bucătăria europeană vă oferim un meniu cu feluri delicate care pot fi alese după preferință și gust. Aspectul delicios și  aroma fină a  bucatelor, pregătite de profesioniștii noștri, oferă o senzație de armonie și plăcere a gustului. În combinație cu anturajul sălilor unice ale Palatului Republicii, consumul deliciilor noastre predis-pune spre comunicare și bună dispoziție.

Echipa Palatului Republicii este onorată să deservească evenimentele D-stră, pentru a fi alături și a vă susține în cele mai importante momente. Scopul nostru este ca să vă simțiți regește la evenimentul D-stră, în timp ce noi vom avea grijă de restul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *