Gala Internațională de Balet 2019

Palatul Republicii organizează în data de 7 iunie 2019, cea de-a III-a ediție - Gala Internațională de Balet cu genericul „Stelele Baletului” Un spectacol regal al eleganței și rafinamentului. Evenimentul își propune să reunească prim-soliști, celebrități și maieștri ale baletului clasic născuți în Republica Moldova, artiști ce evoluează pe cele mai renumite scene ale lumii. Gala, va oferi publicului un spectacol de o grație și eleganță desăvârșită în care romantismul și virtuozitatea vor da tonul serii, și emoțiile unice vor fi oferite de artiștii de exceptie.
APĂ ȘI SANITAȚIE PENTRU TOȚ: DE LA INFRASTRUCTURĂ LA SERVICII DURABILE

APĂ ȘI SANITAȚIE PENTRU TOȚ: DE LA INFRASTRUCTURĂ LA SERVICII DURABILE

Astăzi, Palatul Republicii, gazda unui eveniment pe cât de important atât și de frumos. Este organizat de Proiectul Elveției de Apă și Sanitație în Moldova în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului cu susținerea Swiss Coorperation în Moldova și Austrian Development Agency, cu titlul - “Apă și sanitație pentru toți: de la Infrastructură la servicii durabile”.
CODREANCA 2019

CODREANCA 2019

Ministerul Educație, Culturii și Cercetării al RM, Federația Dansului Sportiv din RM și Clubul de Dans Sportiv Codreanca, organizează: CAMPIONATUL EUROPEAN TINERET LATIN - COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE DANS SPORTIV “CODREANCA 2019” ? Palatul Republicii (str. Maria Cibotari 16) ? 20-21 APRILIE 2019 ( la orele 11:00, 19:30) ? Pentru mai multe detalii accesează link-ul https://www.dancesport.md/dancesp…/images/Codreanca_2019.pdf

Despre noi

Instituția este creată prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova, nr. 455 din 29 iunie 1994 “Cu privire la înfiinţarea Palatului Republicii”. Fondator al I.P. “Palatul Republicii“ este Cancelaria de Stat a Republicii Moldova. Sediul Instituției Publice “Palatul Republicii“: MD – 2012, mun. Chişinău, str. Maria Cibotari, 16.